وکیل طلاق

همه چیز در مورد ازدواج مجدد بعد از طلاق

بدیهی است که همه ی ازدواج ها تا ابد دوام نخواهند داشت و بسیاری از آن ها با طلاق مواجه می شوند. زوجین در زندگی مشترک باید بدانند که طلاق اولین راه حل برای مشکلات آنها نیست. آن ها می توانند بسیاری از مشکلات خود را با گفت و گو، تعامل مناسب و متعادل نمودن توقعات خود حل کنند، اما در این بین مشکلاتی هستند که ادامه ی زندگی مشترک را برای زوجین غیر ممکن می سازد. در این صورت طلاق تنها راه باقی مانده است. زوجین از طریق طلاق تعهدی که به واسطه ی عقدی که بین آنها خوانده شده است را از بین می برند. در نهایت مسیر زندگی خود را از یکدیگر جدا می کنند. بسیاری از زنان و مردان اقدام به ازدواج مجدد بعد از طلاق می کنند.

آیا برای ازدواج مجدد بعد از طلاق محدویت زمانی وجود دارد؟

یکی از سوالاتی که ممکن است برای هر یک از زوجین پیش بیاید، مدت زمانی است که هر یک از زوجین بعد از طلاق باید صبر کنند و سپس اقدام به ازدواج مجدد نمایند. در قانون این مدت زمان، زمان عده است. مدت زمان عده برای زنان به مدت سه ماه است. به این معنا که زن بعد از این که از همسر خود طلاق گرفت و یا همسر او فوت نمود، باید بعد از گذشت سه ماه اقدام به ازدواج مجدد نماید. در غیر این صورت آن عقد از نظر قانونی و شرعی باطل است.

زمان ازدواج مجدد بعد از طلاق

برای مردان مدت زمان عده وجود ندارد. مردان بعد از طلاق و یا بعد از فوت همسر خود میتوانند بلافاصله اقدام به ازدواج مجدد نمایند و منع قانونی و شرعی برای آنان وجود ندارد. برای این که در ازدواج مجدد خود با مشکلات کمتری مواجه شوید بهتر است با بهترین وکیل خانواده در تهران به مشورت بپردازید.

قوانین ازدواج مجدد بعد از طلاق برای مردان

عملا هیچ مردی از نظر اخلاقی حق داشتن بیش از یک همسر را ندارد. اگر مردی از زندگی مشترک خود بنا به هر دلیلی که برای وی موجه است، راضی نیست، می بایست ابتدا وضعیت و شرایط زندگی اول خود را از نظر قانونی تعیین تکلیف نماید و سپس اقدام به ازدواج مجدد نماید. به خصوص برای زوجینی که دارای فرزند هستند؛ ازدواج مجدد مرد می تواند اثرات زیان بار بسیاری را برای فرزندان آنها به همراه داشته باشد. مرد با دادخواست طلاق و ارائه دلایل محکم می تواند همسر اول خود را طلاق دهد و با زن دیگری ازدواج نماید.

زمان مناسب برای ازدواج مجدد بعد از طلاق

همانطور که اشاره نمودیم ازدواج مجدد بعد از طلاق برای زنان بعد از گذشت سه ماه که زمان عده نام دارد بلامانع است. بعد از آن زن می تواند با فرد مورد نظر خود ازدواج نماید. برای مردان مدت عده وجود ندارد و بلافاصله می توانند ازدواج مجدد داشته باشند. اما این مدت صرفا به لحاظ شرعی و قانونی است که مانعی بر سر راه ازدواج افراد نباشد.
به لحاظ روانشناختی زن و مردی پس از طلاق بهتر است مدت زمانی را به تنهایی و خلوت با خود بگذرانند. این امر باعث می شود آن ها بتوانند شخصیت خود را ترمیم کنند و در صدد رفع ایرادات رفتاری و شخصیتی خود برآیند. به لحاظ روانشناختی زن و مرد می توانند بلافاصله بعد از طلاق ازدواج مجدد داشته باشند که مدت ها قبل از انجام طلاق رسمی، جدایی عاطفی را تجربه کرده باشند. عملا محبتی در رابطه ی آن ها باقی نمانده باشد. اما شرایطی را تصور نمایید که طلاق به طور ناگهانی اتفاق افتاده باشد و عملا جدایی بر یکی از زوجین تحمیل شده باشد. مثل مواردی که یکی از زوجین خیانت می کند و یا مرد به طور مخفیانه ازدواج مجدد می کند.
در این صورت بدیهی است که روان زوجین در اثر این طلاق به طور کاملا جدی دچار آسیب می شود. ازدواج در چنین شرایطی یکی از اقدامات اشتباهی است که می تواند تبعات بسیار بدتری را برای فرد به دنبال داشته باشد.
از منظر روانشناسان هر یک از زوجین در صورتی که طلاق ناگهانی را تجربه می کند باید در حدود 6 ماه تا یک سال به خود فرصت دهد تا آثار ناگواری که طلاق بر روح و روان آن ها وارد کرده است به مرور زمان از بین برود. البته بدیهی است که مدت زمان 6 ماه تا یک سال برای همه یکسان نیست و هر فرد با توجه به میزان صدمه های روحی و ویژگی های شخصیتی خود بهتر می تواند این زمان را تشخیص دهد.

آیا امکان ازدواج مجدد با همسر سابق وجود دارد؟

یکی دیگر از قوانین مهمی که در خصوص ازدواج مجدد بعد از طلاق وجود دارد ازدواج مجدد با همسر سابق است. بسیاری از زوجین به جهت تصمیم های عجولانه ای که در حین طلاق اتخاذ می نمایند و یا به دلیل تاثیرات منفی که جدایی والدین بر روی روحیه و آینده فرزندان آن خانواده می گذارد بعد از طلاق تصمیم می گیرند که مجدد ازدواج نمایند. قانون و شرع در این خصوص قوانین مشخصی را وضع نموده است. زن و مردی که از یکدیگر جدا شده اند و تعداد جدایی های آنان کمتر از سه مرتبه است می توانند پس از گذشت مدت زمان عده زن که به میزان سه ماه است، مجددا با یکدیگر ازدواج نمایند.

ازدواج مجدد بعد از طلاق با همسر سابق

در این خصوص به زوجین توصیه می شود که حتما قبل از این که باز هم اقدامی نسنجیده و شتابزده انجام دهند به مشاور و روانپزشک مراجعه کنند و نسبت به حل مشکلات خود اقدام نمایند، زیرا تا زمانی که مشکلات قبل حل نشده باقی بمانند عملا زندگی جدید نیز با همان چالش ها و مشکلات رو به رو خواهد بود. چه بسا موجبات جدایی به نحو بهتری را فراهم کند.

کلام آخر

در این مقاله سعی بر آن داشتیم تا در خصوص یکی از معضلات اجتماعی یعنی طلاق سخن بگوییم و شرایط ازدواج مجدد بعد از طلاق را نیز بررسی کنیم. در این زمینه همچنین می توان با بهترین وکیل تهران مشورت کرد. امیدواریم که از نکاتی که در این مقاله ذکر کردیم استفاده کنید و بتوانید مشکلات زندگی مشترک خود را با تعقل و تدبیر حل و فصل نمایید.

3.9/5 - (7 امتیاز)

عاطفه نعیمی

عاطفه نعیمی هستم 5 سال مشغول به نویسندگی در سایت های مختلف بودم و هدفم تولید محتوای یونیک و با کیفیت بوده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا