10 تا از بهترین وکیل خانم در تهران ⚖️【آپدیت 1402】
برای بسیاری از افراد مخصوصا خانم ها ممکن است مسائل و مشکلات حقوقی اتفاق افتد که در این زمینه بدون فوت وقت باید از کمک بهترین وکیل خانم در تهران بهره بگیرند.
البته بهتر است مشاوره با وکیل پایه یک دادگستری تنها به زمان پس از ظهور مشکل موکول نکنید.
البته در ایران نیز تا حد زیادی افراد برای بسیاری از دعاوی حقوقی از وکیل پایه یک دادگستری کمک می گیرند تا به این ترتیب روند رسیدگی به مشکلات سرعت بیشتری بگیرد و در مسیر درستی قرار گیرد.
بهترین وکیل در تهران شخصی است که با کسب مجوزهای قانونی برای امر وکالت شایستگی می یابد.
می توان گفت مفهوم وکالت به معنی نیابت و نمایندگی امور حقوقی از طرف شخص یا اشخاص حقیقی و حقوقی است که باید در این مورد از حقوق موکل خود دفاع نماید.
ویژگی های بهترین وکیل خانم در تهران
مزایای وجود و استفاده از بهترین وکیل تهران در دعاوی و امور حقوقی به حدی روشن است که نیازی به ذکر دلیل برای توصیه به اخذ وکیل نیست.
افرادی که به دنبال انتخاب بهترین وکیل خانم در تهران هستند باید به وجود این ویژگی ها در انتخاب وکیل دقت کنند:
- از مهمترین ویژگی های وکیل خوب مورد اعتماد بودن است، از آنجا که وکیل محرم اسرار موکل است، بنابراین باید واجد شرایط اخلاقی همچون صداقت، امانت داری و احساس مسئولیت و درستکاری باشد.
- وکیل خوب ابتدا باید موکل را درک کند و یک رابطه خوب و موثر با او برقرار کند. بنابراین باید مهارت های شنیداری، کلامی و ارتباطی خوبی داشته باشند تا هم با موکل خود ارتباط خوبی برقرار کند و هم در دادگاه بر قاضی تاثیر بگذارد و او را با استدلال های خود قانع کند.
- یک وکیل خوب یا بهترین وکلا در شرایطی که از ابتدا بدانند مطالبه موکل به نتیجه مطلوب نمی رسد، با وعده دروغ به موکل خود امید واهی نمی دهد و واقعیت را با او در میان می گذارد.
- همچنین توانایی تفکر انتقادی از ویژگی های بهترین وکلاست. یعنی باید بتوانند مسائل را به صورت منطقی و زنجیره ای دنبال کنند تا موارد ضعف را در استدلال ها و استنادات خود شناسایی و برطرف کنند.
- بهترین وکیل در تهران یا هرجای ایران باید این توانایی ذهنی را داشته باشد که موکل خود را متقاعد کند که به حرفهایش عمل کند و یا اینکه بتواند طرف مقابل را به قبول مذاکره متقاعد کند.
شرایط صحت قرارداد با وکیل خانم در تهران
وکالت قراردادی است که مانند دیگر قراردادها، تحت شرایط اساسی برای صحت معاملات و قراردادها قابل اعمال و اجرا میباشد. از جمله این شرایط می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- قصد و رضا دو طرف برای ایجاد معامله
- داشتن اهلیت لازم برای انعقاد عقد و از جمله عقل و بلوغ
- معین و مشروع بودن موضوع مورد معامله
- زمانی که موکل به وکیل خویش وکالت می دهد، وکیل را در مواردی خاص نایب خود قرار می دهد. در نتیجه تنها اعمالی قابلیت وکالت دادن دارند که نیابت پذیر باشند.
وکالت می تواند در همه زمینه ها صورت گیرد. در این حالت علاوه بر دعاوی در دادگستری،در سایر امور حقوقی نیز می توان نیابت و وکالت را به وکیل سپرد.
مثل وکالت دادن در خرید و فروش، وکالت در انعقاد عقد اجاره، وکالت در انعقاد عقد ازدواج و … لازم به ذکر است که وکیل تنها در حوزه ای که امور به وی محول شده است، اجازه ی اِعمال دارد. این بدان معناست که موکل باید محدوده ی اختیارات وکیل را مشخص کند.
بدین ترتیب در صورتی که در مسئله ای به وکیل پایه یک دادگستری صریحاً اذنی داده نشده باشد نمی تواند اقدامی انجام دهد.
ممکن است مواردی وجود داشته باشد که ظاهرا خارج از محدوده ی اذن باشد، اما طبق عرف حدود اذن تلقی شوند، که در اینصورت در حکم اذن صریح هستند.
به همین دلیل این موارد باید به طور کامل برای موکلین توضیح داده شود تا بدین ترتیب حقوق موکلین تضییع نشود.
به طور معمول زمانی که یک وکیل موفق به کسب مجوز وکالت می شود، میتواند در تمامی موضوعات و امور حقوقی، از جمله امور کیفری، معاملات، چک، ارث، وصیت، خانواده و … وکالت کند.
🥇 سطح وکیل: | وکیل پایه یک دادگستری |
⚖️ تخصص: | ملکی، کیفری، خانواده، ثبتی، حقوقی |
📝 خدمات: | مشاوره رایگان + پیگیری پرونده |
✔️ میزان موفقیت: | %90 موفقیت پرونده ها |
💰 هزینه وکیل: | بر اساس سختی پرونده |
معصومه سادات موسوی
معصومه سادات موسوی وکیل پایه یک دادگستری و عضو کانون وکلای دادگستری مرکز در شهر تهران هستند ایشان وکیلی موفق،با تجربه ،دلسوز و از جمله وکلای خوشنام وصبور هستند که صادقانه وبا دقت به اظهارات مراجعین پاسخ داده ،راه حل مناسب و مطلوب را ارائه می نمایند.
همچنین در پروندههایی که وکالت آن را می پذیرند بسیار پیگیر می باشند، برخی از سوابق:
- دانش آموخته دانشگاه تهران
- عضویت در کانون وکلای دادگستری مرکز و۱۸ سال سابقه وکالت
- دارای سوابق مشاوره در دستگاههای دولتی و غیر دولتی
- عضویت در کانون قرارداد نویسان ایران
- ۱۰ سال سابقه فعالیت وارائه مشاوره در دفاتر معاضدت در مجتمع قضایی بعثت،شهید مدنی،مجتمع شماره ۱ خانواده و شهید بهشتی
تخصص:
وکالت در کلیه مراجع قضایی اعم از حقوقی کیفری و دیوان عالی کشور دعاوی ملکی از جمله الزام به تنظیم سند رسمی، الزام به تحویل ملک، خلع ید، دعاوی تصرف، تخلیه املاک تجاری ومسکونی، اجرت المثل ایام تصرف، فک رهن، سرقفلی، ابطال و فسخ قراردادها، تنظیم قرارداد، داوری و حل اختلاف در دعاوی ناشی از قراردادهای مشارکت، دعاوی خانواده و طلاق توافقی، دعاوی کیفری از جمله کلاهبرداری، جعل و تحصیل مال از طریق نامشروع
برای اعطای وکالت به خانم معصومه سادات موسوی می توانید با اطلاعات ذیل با ایشان در ارتباط باشید.
شماره تماس: 09123128994 – 02166934866 – 02166432338
آدرس دفتر: تهران خیابان آزادی روبروی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران انتهای خیابان شهید زارع نیم فلکه فرمان فرما پلاک ۲۵۳ طبقه
مهدیه کتابی
خانم مهدیه کتابی وکیل پایه یک دادگستری، با بیش از 10 سال سابقه درخشان در شهر تهران می باشند. ایشان وکیل متخصص در تنظیم انواع قراردادهای تجاری و بین المللی هستند، امور مربوط به داوری را انجام می دهند. سابقه بالایی در دعاوی خانواده، دعاوی ارث و میراث، دعاوی ثبت احوال، سرپرست و قیم، دعاوی مالی، تجاری، قراردادها شامل چک، داوری، قراردادها، مناقصات، اختلافات مالی، سفته، برات، فاکتور، رسید عادی و … دارند.
تلاش ما این است که وفاداری موکلین مان را با ارائه خدماتی فراتر از تعهدمان افزایش دهیم و با صداقت و کوشش ، خدمات منحصر به فردی برای شما به ارمغان آوریم .
تخصص و مهارت:
- مشاوره تخصصی امور ملکی
- دعاوی خانواده
- الزام به تنظیم سند
- دادخواست
- تنظیم لوایح
- شکوائیه
- طلاق توافقی
شماره تماس: 09123057975 – 02144139141 – 09124963596
آدرس دفتر وکالت: خیابان آیت اله کاشانی، مجتمع تجاری اترک، طبقه ششم اداری A واحد 609
مونا ترابی
مونا ترابی وکیل پایه یک دادگستری، عضو کانون وکلای مرکز با بیش از ١٠ سال سابقه کار موفق در عرصه وکالت، از موفق ترین وکلای ایرانی، کارشناس ارشد حقوق خصوصی ومدیریت موسسه حقوقی بین المللی عدالت آریایی با در اختیار داشتن مجموعه ایی قوی و متبحر در پروند های متعدد کیفری و ملکی… افتخار دارد با ارایه خدمات حقوقی و جزایی و تجاری به کلیه اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی در موارد ذیل اقدام نماید:
- وکالت در کلیه دعاوی حقوقی اعم از ملکی، سرقفلی، مصادره اموال، تخلیه ملک تجاری و مسکونی، وصیت، ارث، خانوادگی، طلاق، اختلافات پیمانکاری، الزام به تنظیم سند، فسخ قرارداد، ابطال قرارداد، خلع ید
- وکالت در کلیه دعاوی کیفری اعم از کلاهبرداری، اختلاس، ارتشاء، قاچاق کالا وارز، جرم مواد مخدر، جرائم تعزیرات حکومتی پولشویی، مطالبه دیه، قتل، جرائم رایانه ای، جرائم پزشکی
- وکالت در دیوان عالی کشور
- داوری در کلیه قراردادهای داخلی بین اشخاص و شرکت ها
- وکالت در کمیسیون های ماده صد شهرداری و کمیسیون های مالیاتی
- تنظیم قراردادهای مشارکت در ساخت و قراردادهای تجاری و بازرگانی و کلیه قراردادهای داخلی و بین المللی
شماره تماس: 09121979750 – 02122097090
آدرس دفتر وکالت: سعادت آباد، سرو غربی، نرسیده به میدان کتاب، پلاک 129 طبقه 5 واحد 505
آدرس دفتر وکالت: ظفر، نفت (مصدق ) شمالی، خیابان دامغانی (11) پ 38 واحد 2
سرکار خانم بهشید ارفع نیا

خانم دکتر بهشید ارفع نیا وکیل پایه یک دادگستری و متولد شهر تهران هستند. ایشان بعد از دریافت مدرک کارشناسی از دانشگاه تهران، به کشور پاریس رفتند تا تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی ارشد بگذرانند و موفق شدند مدرک دکتری خود را از همین کشور دریافت کنند. سپس به ایران بازگشتند تا به تدریس حقوق بین الملل خصوصی بپردازند و پس از دریافت پروانه وکالت، این حرفه را آغاز کردند.
خانم دکتر ارفع نیا در حال حاضر عضو هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه آزاد تهران مرکزی هستند. چندین تقدیرنامه و لوح سپاس از دانشگاه علامه طباطبایی، شهید بهشتی، مفید، مرکز داوری منطقه ای تهران، انجمن سلامت خانواده ایران و … به دست آورده اند. از سوابق کاری ایشان می توان به مواردی همچون استادیار و دانشیار دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی، ریاست دروس دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی تهران، نماینده تام الااختیار دانشکده در شورای کتاب شهید بهشتی تهران بوده اند. این ها فقط جزئی از سوابق خانم دکتر ارفع نیا بود.
آدرس دفتر: تهران، خیابان ملاصدرا، ابتدای خیابان شیخ بهایی، خیابان عرفی شیرازی، پلاک 5، واحد 7
شماره تماس: 09121016973
ملیحه سنگ سفیدی
وکیل پایه یک دادگستری می باشد و در حال حاضر در تهران مشغول به فعالیت حقوقی است. ایشان در زمینه دعاوی های ملکی، کیفری، مالی، خانوادگی و طلاق مشغول به فعالیت است و به عنوان بهترین وکیل خانم در تهران معرفی شده است.
تخصص و مهارت:
- عضو وکلای مرکز مشاوران و کارشناسان قوه قضاییه
- کارشناس ارشد حقوق
- مشاورحقوقی
شماره تماس: 02144428277
آدرس:
سهیلا عرشی
وکیل پایه یک دادگستری می باشد و در تهران مشغول به فعالیت حقوقی است. ایشان دارای کارنامه درخشان وکالتی در دعاوی های مختلف می باشد و موجب جلب رضایت مراجعه کنندگان و موکلینش شده است. خانم لیلا عرشی بهترین راه حل های لازمه را به موکلینش ارائه می دهد و به آن ها کمک زیادی می کند.
تخصص و مهارت:
- مدیر و بنیانگذار موسسه شخصی خود
- مشاورحقوقی
شماره تماس: 09122395971
آدرس: تهران، میدان هفت تیر، خیابان کریمخان، پلاک 103، طبقه 3، واحد 9
منا محمدی سام
وکیل پایه یک دادگستری در شهر تهران می باشد و به عنوان بهترین وکیل خانم در تهران معرفی شده است. ایشان تسلط کامل به زبان انگلیسی را دارد به همین دلیل قراردادها را با زبان انگلیسی به راحتی انجام می دهد. خانم منا محمدی سام به دلیل مشاوره های حرفه ای که به مراجعینش می دهد، موجب اعتماد و اطمینان آن ها قرار گرفته است.
تخصص و مهارت:
- 11 سال سابقه کاری در وکالت
- کارشناسی ارشد رشته حقوق از دانشگاه تهران
- عضو کانون وکلا دادگستری مرکز
- تسلط به زبان انگلیسی برای نوشتن قراردادها
- مشاورحقوقی
شماره تماس:09124126404
آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از توانیر، نبش کوچه شفق، ساختمان 2361، طبقه 4، واحد 15
زهرا اسلامی قلیچی
وکیل پایه یک دادگستری می باشد و تسلط کامل به زبان انگلیسی دارد و بسیار متبحر در امور وکالتی خویش می باشد. خانم زهرا اسلامی قلیچی، به دلیل تسلط کلامی بالا و خلق و خوی خیلی خوب، موفق شده است تا به عنوان بهترین وکیل خانم در تهران مشغول به فعالیت باشد و توسط مردم شناخته شود.
تخصص و مهارت:
- 5 سال سابقه کار و تخصص در وکالت
- عضو کانون وکلا دادگستری مرکز
- مشاورحقوقی
شماره تماس: ٠٩١٢۶٨٣٨٩۶٢
آدرس: تهران، خیابان شهید بهشتی، ابتدای خالد اسلامبولی، نبش کوچه یکم، پلاک۷، طبقه اول، واحد۳۶
ستاره ایوبی
وکیل پایه یک دادگستری در تهران می باشد و فعال حوزه حقوق در زمینه استارتاپ ها و قراردادها و دعاوی فضای سایبری می باشد. ایشان به عنوان یهترین وکیل خانم در تهران مشغول به فعالیت است و دارای سوابق کاری بالا در زمینه های حقوقی و دعاوی های مختلف است. خانم ستاره ایوبی سابقه مشاور حقوقی در شرکت های معتبر را عهده دار بوده است و به عنوان عضو کمیسیون بانوان کارآفرین مشغول به فعالیت است.
تخصص و مهارت:
- 5 سال سابقه کار و تخصص در امور وکالتی
- دکتری حقوق خصوصی
- عضو کانون وکلا دادگستری مرکز
- مسلط به زبان انگلیسی در مذاکرات
- مشاورحقوقی
شماره تماس: ٠٩١٢۴۴٧۶۵۴٠
آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، روبروی پارک ساعی، انتهای کوچه شهید امینی، شماره ۵۶
سرو ثانی نژاد
وکیل پایه یک دادگستری در شهر تهران می باشد و به عنوان وکیل و مشاورحقوقی با بیش از 10 شرکت معتبر در تهران فعالیت داشته است. خانم سرو ثانی نژاد در زمینه دعاوی های ملکی، کیفری، طلاق، خانوادگی، ثبتی و غیره در حال فعالیت می باشد و دارای تخصص و مهارت بسیار بالایی در این زمینه ها می باشد.
تخصص و مهارت:
- با بیش از 7 سال سابقه کاری معتبر
- دریافت گواهینامه بین المللی در اجلاس بانوان کارآفرین
- کارشناسی ارشد حقوق عمومی از دانشگاه شهید بهشتی تهران
- مشاورحقوقی
شماره تماس:
آدرس: تهران، سعادت آباد، علامه طباطبایی شمالی، نبش کوچه 18 شرقی، برج علامه، طبقه 8، واحد B
مراحل دادرسی
خوب است که با مراحل دادرسی آشنایی مختصری پیدا کنیم، اصولا دادرسی سه مرحله است که عبارتند از:
صدور رای: به طور کلی نظام دادرسی و قضاوت در جهان، دو مرحلهای است. مرحله اول صدور رای به مرجع بدوی سپرده می شود، که به صورت ماهوی یک رای را صادر می کند.
تجدید نظر: رای داده شده قابل اعتراض است و در مراجع بالاتر که دادگاه تجدیدنظر نامیده می شود دوباره بررسی خواهد شد.
هدف از دو مرحله ای کردن پروسه دادرسی، کاهش احتمال خطای قاضی در امر قضاوت است و دادرسی عادلانه و منصفانه را ضمانت می کند. در بعضی موارد، این دو مرحله ای بودن کنار گذاشته می شود. برای نمونه بر اساس قوانین کیفری ایران، جرایم مستوجب مجازات تعزیری درجه ی هشت، قابل تجدیدنظر نیستند و قطعی محسوب می شوند.
لازم به ذکر است که این دو مرحله ای بودن به دلیل وجود اصل محدودیت صلاحیت وکیل پایه یک دادگستری در رابطه با وکالت، شخصی که در مرحله ی بدوی وکیل است، لزوماً وکیل در مرحله ی تجدیدنظر نیست؛ در صورتی که این اختیار از سوی موکل به وی تفویض شود این امر امکان پذیر است.
بهتر است کسانی که برای مرحله اول وکیل می گیرند، در صورت تمایل به استفاده از حق تجدیدنظر خواهی و اعتراض، اختیار وکالت را در مرحله دوم به همان وکیل مربوطه بسپارند که بر روال کاری آشنایی کامل دارد.
فرجام خواهی: مرحله ی سومی نیز در دادرسی های منصفانه وجود دارد که به آن فرجام خواهی می گویند؛ این مرحله با مراحل دیگر متفاوت است و دلیل این تفاوت، ماهوی یا شکلی بودن رسیدگی است.
برای مثال مرحله ی تجدیدنظر،به عنوان یک مرحله ی ماهوی شناخته می شود و قاضی یا قضات همانند دادگاه بدوی، وارد ماهیت دعوا می شوند و رأی به نفع طرف دعوا یا برائت وی می دهند. ولی مرحله سوم یک رسیدگی شکلی است بدین صورت که قضات فقط راجع به رعایت قوانین و شمول یا عدم شمول قانون، به بررسی می پردازند.
مرجعی که به مرحله ی فرجام خواهی رسیدگی می کند، عالی ترین مرجع قضایی یعنی دیوان عالی کشور است. علاوه بر این وکیل پایه یک دادگستری، می تواند در مرحله ی فرجام خواهی نیز به ارائه ی خدمات حقوقی در دادگاه و دیوان بپردازد. یک مرحله ی دیگر نیز وجود دارد که مرحله ی اعاده ی دادرسی است.
اعاده ی دادرسی مرحله ای است که دعوا و دادرسی به مرجع صادر کننده ی رأی بازمی گردد. لازم به ذکر است که مرحله اعاده دادرسی در بسیاری از موارد متفاوت با مراحل بررسی، تجدید نظر و فرجام خواهی است که این موضوع باید مورد توجه ویژه ی بهترین وکیل خانم تهران قرار بگیرد.
اعاده ی دادرسی شکل های مختلفی دارد.۱-اعاده ی دادرسی از طریق دیوان عالی کشور ۲- اعاده ی دادرسی از طریق رئیس قوه ی قضائیه
مراجع ارائه دهنده مجوز وکالت
کانون وکلا:
اولین مرجع قانونی برای صدور پروانهی وکالت در ایران اتحادیهی سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران است که به اختصار به آن کانون وکلا می گویند که مخفف آن، اسکودا است. کانون وکلا نهادی غیردولتی و مستقل است که از پیش از انقلاب اسلامی، وظیفه برگزاری آزمون وکالت و صدور پروانه برای وکلا و نظارت بر آنان، به عهده آن بوده است.
هر ساله امتحانات کانون وکلا برگزار می شود که شرایطی را برای شرکت کنندگان دارد. مدرک مورد نیاز متقاضیان میبایست حداقل مدرک کارشناسی حقوق یا مدارک مشابه مذکور در قوانین یعنی فقه و مبانی حقوق اسلامی یا معادل آن از دروس حوزوی و دانشگاهی باشد.
همچنین متقاضیان پسر علاوه بر آن، خدمت سربازی را نیز انجام داده باشند و یا معاف از آن باشند.در صورت قبولی افراد در امتحان کانون وکلا باید دوره ای کارآموزی بگذرانند تا پس از آن بتوانند به عنوان وکیل شروع به کار کنند.
قوه قضائیه:
در سال ۱۳۷۹ قوه ی قضائیه ی ایران از کانون وکلا می خواهد تا تعداد وکلا را افزایش داده تا پاسخگوی نیازهای جامعه باشد؛ اما کمبود متقاضیان برخوردار تحصیلات عالی و دشواری آزمون های کانون های وکلا موجب شد که پذیرش با سرعت پایینی صورت گیرد.
به همین دلیل قوه قضاییه اقدام به جذب وکلا و مجوز صدور پروانه برای وکلا را به دست آورد. تا به حال قوه قضائیه برای حدود ۳۰ هزار وکیل پروانه صادر کرده است.
وکیل دادگستری تنها باید در محلی که برای آنجا پروانهی وکالت دریافت کرده است، دفتر وکالت تأسیس کند و فعالیت کند. وکیل نمیتواند فعالیت وکالتی خود را در محل دیگری متمرکز نماید چرا که این امر مستوجب مجازات است. تعیین محدودهی هر حوزهی توسط وزیر دادگستری و تصویب رئیس قوهی قضاییه انجام می شود.
یکی از وظایف این کانون، اعطای مجوز وکالت پایه یک و پایه دو است وکیل پایه یک و دو تفاوت هایی دارند که این تفاوت ها به حدود اختیارات آنان باز می گردد.
۱-محدودهی کاری وکیل پایه دو دادگستری، محکومیتهای کیفری زیر ۱۰ سال حبس، شلاق و جریمهی نقدی و پروندههای حقوقی زیر ۵۰ میلیون تومان است.
۲-وکلای پایه ۲ نمیتوانند در دیوان عدالت اداری و دعاوی راجع به آن وکالت بپذیرند. این در حالی است که وکیل پایه یک دادگستری مجوز دارد تا در تمام موارد حقوقی به معنای عام خود، به انجام امور وکالتی بپردازد.