دانستنی های حقوقی

باورنکردنی ترین ⚡ روش های بازاریابی در وکالت ⚡

متاسفانه در گذشته شغل وکالت در کشور ما ایران چندان ارزش و اهمیت نداشت و افراد برای وکلا احترام خاصی قائل نمی شدند و معتقد بودند که نیازی نیست پرونده های حقوقی را به وکلا سپرد تا آن ها پیگیری های لازم را انجام دهند. اما امروزه شرایط تغییر کرده است و افراد ترجیح می دهند چالش های حقوقی را با کمک وکیل حل کنند. همین موضوع باعث شده که وکلای عزیز به دنبال راهی برای بیشتر دیده شدن باشند تا بتوانند تعداد موکل بیشتری جذب کنند. از همین رو ما در این مقاله باورنکردنی ترین روش های بازاریابی در وکالت را معرفی می کنیم تا وکلا عزیز بتوانند با کمک این روش ها نام خود را به عنوان یک وکیل خوب و حرفه ای به موکلین معرفی کنند.

انواع روش های بازاریابی در وکالت

اگر شما به عنوان یک وکیل مشغول به فعالیت هستید، باید بدانید که اگر قصد جذب پرونده های حقوقی و موکل بیشتر را دارید، باید با مخاطب خود دائم ارتباط بگیرید تا بتوانید از مشکلات و چالش هایی که وجود دارد مطلع شوید. در حقیقت باید گفت زمانی که افراد به شما اعتماد کنند، پرونده حقوقی را به شما واگذار می کنند؛ پس شما باید از روش هایی برای بازاریابی استفاده کنید که بتوانید از طریق آن ها اعتماد و نظر موکلین را جذب کنید. انواع روش های بازاریابی در وکالت که می توانید از طریق آن ها بهترین نتیجه را بگیرید عبارتند از:

1. ساخت حساب کاربری در شبکه های اجتماعی

امروزه فضای مجازی و شبکه های اجتماعی از مهم ترین بسترها برای شناخته شدن در هر زمینه و کسب و کاری هستند، بنابراین اگر شما با این محیط آشنا باشید می توانید بهترین بازخورد را از این روش بگیرید. این روش به قدری تاثیرگذار است که شما با یک جستجو ساده در فضایی چون اینستاگرام متوجه می شوید که تمام وکلای بزرگ که پرونده های سختی را به پایان رسانده اند، یک حساب کاربری فعال در شبکه اجتماعی چون اینستاگرام دارند.

البته به جز اینستاگرام، شبکه های اجتماعی دیگری نیز وجود دارد که شما می توانید از طریق آن ها بازاریابی حوزه وکالت را انجام دهید و خود را به عنوان یک وکیل حرفه ای و متخصص به دیگران معرفی کنید. تنها کاری که شما باید انجام دهید، این است که اطلاعات خود را در رابطه با این شبکه های اجتماعی افزایش دهید تا بتوانید بهترین عملکرد را از خود نشان دهید و بهترین بازاریابی را انجام دهید. اگر توانایی و مهارت لازم برای فعالیت در این بسترها را ندارید، کار را به یک فرد متخصص و ادمین بسپارید تا امور را به بهترین شکل برای شما انجام دهد.

2. جذب ترافیک از گوگل با راه اندازی یک وب سایت شخصی

از دیگر روش های بازاریابی در وکالت می توان به راه اندازی یک وب سایت شخصی با نام وکیل اشاره کرد. معمولا افراد برای جستجو سابقه یک وکیل و آشنایی با مهارت های او نام وکیل را در گوگل جستجو می کنند. حال اگر شما به عنوان یک وکیل، وب سایت شخصی داشته باشید و صفحه سایت شما نیز در موتور جستجو گوگل بالا بیاید، کاربران می توانند راحت تر به شما اعتماد کنند و همین موضوع در نهایت به جذب موکل بیشتر منجر می شود.

حال اگر شما قصد راه اندازی یک وب سایت شخصی را دارید، باید این نکته را در نظر داشته باشید که داشتن یک وب سایت شخصی هزینه های مختلفی را برای شما به همراه دارد. اولین کاری که باید انجام دهید، این است که یک تیم طراح سایت پیدا کنید و پروژه طراحی سایت را به آن ها بسپارید تا آن ها مطابق با آنچه می خواهید برای شما طراحی سایت را انجام دهند. بعد از آنکه سایت طراحی شد، شما باید هزینه ای را به تیم سئوکار بپردازید تا آن ها با روش ها و تکنیک هایی که بلد هستند سایت شما را به نتایج برتر جستجو گوگل بیاورند. تمام این پروسه ای که به آن اشاره کردیم، بین 6 تا 12 ماه طول می کشد.

حال اگر فکر می کنید که می توانید این مدت زمان که نسبتا طولانی نیز می باشد صبر کنید، راه اندازی سایت یکی از روش های بازاریابی در وکالت است که طرفداران زیادی دارد. البته این نکته را نیز در نظر داشته باشید که طراحی و سئو سایت را به یک مجموعه مطمئن بسپارید، چراکه هرچه سایت شما زیباتر و بهتر طراحی شود، جذب ترافیک بیشتری از آن می توانید انجام دهید و به مرور زمان نام خود را به عنوان یک وکیل خوب و حرفه ای به کاربران معرفی کنید.

انواع روش های بازاریابی در وکالت

3. برندسازی نام وکیل از طریق تولید محتوا در وبلاگ

یکی دیگر از روش های بازاریابی در وکالت که تقریبا 43 درصد از وکلا و مشاورین حقوقی در حال انجام آن هستند، برندسازی نام وکیل از طریق تولید محتوا در وبلاگ است. البته منظور از این روش این نیست که شما به عنوان وکیل یک وبلاگ طراحی کنید و تبلیغ نام خود را در آن انجام دهید. بلکه کاری که انجام می دهید، این است که یک وبلاگ راه اندازی می کنید و سپس در آن به طور مرتب تولید محتوا انجام می دهید. این کار اگر به طور منظم انجام شود، می تواند باعث جذب موکلین بیشتر شود.

4. خرید جایگاه های تبلیغاتی از وب سایت های حقوقی

تا به اینجا 3 روش تبلیغاتی و بازاریابی که وکلا می توانند از طریق آن ها خود را به عنوان یک وکیل حرفه ای معرفی کنند را بررسی کردیم، اما همانطور که مطالعه کردید، هریک از این روش ها سختی و چالش های مخصوص به خود را دارند و همین موضوع باعث می شود که وکلا نسبت به انتخاب این روش ها دلسرد شوند. اما آیا چاره ای وجود دارد و می توان راه دیگری را به وکلا به عنوان یکی از روش های بازاریابی در وکالت معرفی کرد؟

در پاسخ به این سوال باید گفت بله! امروزه که بحث فضای اینترنت به یکی از بحث های داغ تبدیل شده است، بسیاری از افراد سایت هایی را در جهت معرفی بهترین وکلا به افراد آماده کرده اند و با فروش جایگاه به وکلا به آن ها در جهت شناخته شدن کمک می کنند. این سایت ها از لحاظ طراحی و سئو در بهترین حالت ممکن قرار دارند و جزء لینک های برتر محسوب می شوند.

حال اگر شما وکیل هستید و می خواهید بیشتر دیده شوید، پیشنهاد ما به شما این است که سایت وکیل از ما را برای خرید جایگاه انتخاب کنید. سایت حقوقی وکیل از ما به گونه ای طراحی شده که برای تمام حوزه های حقوقی در تمام شهرها صفحه دارد و تمام صفحات جزوء لینک های اول گوگل هستند و شما می توانید با تهیه جایگاه از این سایت در کمترین زمان ممکن به عنوان بهترین وکیل در حوزه تخصصی خود دیده شوید و تعداد موکل بیشتری را روزانه جذب کنید.

کلام آخر

حوزه وکالت از جمله حوزه هایی است که روز به روز به تعداد وکلایی که در این حوزه مشغول به فعالیت می شوند افزوده می شود و همین موضوع جذب موکل را برای وکلا سخت کرده است؛ چراکه افراد به دنبال انتخاب بهترین وکیل هستند تا پرونده خود را به او بسپارند و مطمئن باشند که همه چیز به بهترین شکل پیگیری می شود. از همین رو ما در این مقاله بهترین روش های بازاریابی در وکالت را معرفی کردیم تا شما با انتخاب یکی از آن ها به هدف خود که بیشتر دیده شدن و جذب موکل بیشتر است برسید.

4.8/5 - (6 امتیاز)

مهدیه خوشرویی

چهار ساله که تو زمینه نویسندگی و تولیدمحتوا مشغول به فعالیت هستم و تلاش می‌کنم که معتبرترین و باکیفیت‌ترین مقالات را برای شما آماده کنم تا از مطالعه‌ی آن‌ها لذت ببرید و پاسخ سوالات خود را پیدا کنید?

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا