دانستنی های حقوقی

چگونه از قصابی فروشنده گوشت و مرغ شکایت کنم؟ ⚖️【آپدیت 1403】

شکایت از قصابی فروشنده گوشت و مرغ، ممکن است به دلایل مختلفی صورت گیرد. در این رابطه با مواردی مانند شماره تعزیرات مرغ فروشی، تلفن رسیدگی به شکایات مواد غذایی تهران، شماره تلفن شکایت از اصناف و بازرسی مرغ مطرح می شوند. در هنگام بروز تخلف در این خصوص، اغلب افراد به دنبال یک شماره تماس جهت شکایت هستند و به همین دلیل عبارت هایی مانند «شماره تلفن رسیدگی به تخلفات قصابی» را ممکن است در اینترنت جستجو کنند.

امروزه کشتارگاه های مختلف در کشور فعالیت می کنند و روزانه تعداد زیادی از حیوانات مانند گوسفند، بز، گاو، گوساله و … در این مراکز ذبح می شوند. برخی از افراد با عنوان توزیع کننده، گوشت ها را در سطح قصابی ها توزیع می کنند. گران فروشی، کم فروشی، عدم درج قیمت محصولات و یا عدم رعایت بهداشت از مسائلی هستند که معمولا در موردشان شکایت مطرح می شود.

روش های شکایت از قصابی فروشنده گوشت و مرغ

در خصوص شکایت از قصابی فروشنده گوشت و مرغ سامانه های مردمی فعال هستند که در جهت حفظ حقوق مصرف کننده و تولیدکننده، گام بر می دارند. بعد از بررسی شکایت، با فرد خاطی برخورد می شود و مسئله پیگیری می شود. گاهی فرد به دنبال شکایت حقوقی از قصابی گوشت و مرغ است و به همین دلیل، نیاز به مشورت با بهترین وکیل تهران در این رابطه دارد. ما در سایت وکیل از ما، سعی داریم در زمینه های مختلف به شما وکلای با تجربه را معرفی کنیم. بدیهی است که طی کردن مراحل شکایت از این طریق، نتیجه بهتری دارد. گاهی افراد ترجیح می دهند که خود با شیوه های حقوقی تخلفات را دنبال کنند و به شکایت از طریق سامانه بسنده نکنند. در این حالت، شاکی به منظور ثبت شکایت باید به مراجع قضایی مراجعه کند.

در مورد تخلفات صنفی، روش های مختلفی وجود دارد که می توان با انتخاب یک شیوه، به نتایج مطلوبی رسید. استفاده از سامانه های مردمی، می تواند مسیر رسیدن به نتیجه را کوتاه تر کند. در این صورت بازرسان با بررسی مشکل پیش آمده، نسبت به حل آن اقدام می کنند.

روش شکایت از قصابی فروشنده گوشت و مرغ

واحدهای صنفی قصابی و فروشنده های گوشت و مرغ به منظور فروش گوشت باید بنر یا تابلو بزرگ که قیمت ها روی آن درج شده باشد، داشته باشند. در این تابلو، باید قیمت گوشت گوسفندی، بز، میش و … به صورت جداگانه درج شود. همین کار، موجب می شود که قیمت های روز گوشت و مرغ در معرض دید مردم قرار بگیرند. در این صورت، در حق کسی اجحاف نمی شود و تخلف و تقلبی در این خصوص رخ نمی دهد.

شکایت از تخلفات و تقلب های فروشنده گوشت و مرغ، باید از طریق سازمان تعزیرات حکومتی پیگیری شود. این سازمان با دریافت شکایت های مردمی، سعی دارد که با جدیت و قانون مداری در جهت پایمال نشدن حقوق مصرف کننده تلاش کند. مجازات هایی نیز از این طریق برای واحد صنفی متخلف در نظر گرفته می شوند.

ثبت شکایت از طریق اتحادیه صنف قصابان

یکی از روش های شکایت از قصابی فروشنده گوشت و مرغ، مراجعه به صنف قصابان است. در این خصوص اتحادیه هایی مانند صنف قصابان گوشت یا اتحادیه پرنده و ماهی در شهری که تخلف در آن صورت گرفته است، می توانند به عنوان مرجع رسیدگی به این تخلفات انتخاب شوند. با ارائه مدارک و مستندات به دایره شکایات مردمی، می توانید از طریق اتحادیه شکایت خود را پیگیری کنید. از تاریخ ثبت شکایت به مدت 10 روز، بازرسان فرصت دارند مشکل را بررسی کنند. در صورتی که تخلفی در خصوص فروش گوشت و مرغ صورت گرفته باشد، باید با آن برخورد مناسب انجام شود.

مغازه داری که تخلف کرده باشد، باید در مراحل رسیدگی به پرونده مبلغ را عودت دهد. در این مرحله، باید رضایت خریدار نیز به عنوان شاکی جلب شود. در این صورت امکان حل و فصل مشکل وجود دارد. اگر دستور اتحادیه توسط فروشنده انجام نشود، صنف باید این موضوع را به مراجع بالاتر مانند تعزیرات حکومتی ارجاع دهد. باید این نکته را در نظر داشته باشید که پیگیری شکایت از این طریق، موجب می شود که شکایت زودتر به نتیجه برسد. در نتیجه در وقت و زمان فرد شاکی صرفه جویی می شود.

گاهی تخلفات فروشنده گوشت و مرغ، مصداق بارز تجاوز به حقوق عموم مردم است و یک تهدید برای بهداشت عمومی جامعه تلقی می شود. در این صورت حتی بدون داشتن شاکی نیز این موضوع، توسط سازمان تعزیرات و دادسرا پیگیری می شود.

ثبت شکایت از قصابی به سازمان تعزیرات حکومتی

یکی از مراجع رسیدگی به تخلفات قصابان، سازمان تعزیرات حکومتی است. در صورتی که با پیگیری از طریق اتحادیه مرغ و گوشت نتیجه ای حاصل نشود، باید از طریق سازمان تعزیرات حکومتی اقدام شود. همانطور که ذکر شد، 10 روز کاری باید صبر شود و سپس پرونده به سازمان تعزیرات ارجاع می شود. ممکن است از 2 الی 4 هفته زمان نیاز باشد تا پرونده در این سازمان بررسی شود. در راستای بررسی پرونده، مدیر شعبه یا معاون وی پرونده را بعد از تایید صلاحیت، به سازمان نظارت و بازرسی تعزیرات ارجاع می دهند.

ثبت شکایت از قصابی به سازمان تعزیرات حکومتی

اگر سازمان تایید کند که قصاب و فروشنده گوشت و مرغ تخلف کرده است، متهم باید برای توضیحات بیشتر به سازمان مراجعه کند. بعد از مراجعه قصاب، مدارک و مستندات وی باید به سازمان ارائه شوند. با ارائه مدارک ،توسط سازمان تعزیرات حکومتی، حکم نهایی صادر می شود. اگر متهم در شعبه رسیدگی به حکم حاضر نشود، حکم به صورت غیابی صادر می شود و در ادامه، وی می تواند به حکم اعتراض کند و یک درخواست واخواهی ارائه دهد.

شعبه باید درخواست را بررسی کند و یک تاریخ، جهت برگزاری جلسه واخواهی اعلام کند. در صورتی که متهم در جلسه حضور پیدا نکند، نمی تواند در دادگاه نسبت به تجدید نظر خواهی رای، حقی داشته باشد و در این صورت نمی تواند دادخواست تجدید نظر پرونده را ارائه دهد. اگر درخواست واخواهی انجام نشود، پرونده به اجرای احکام ارجاع می شود.

شکایت از فروشنده گوشت و مرغ از طریق دادگاه

یکی دیگر از روش های شکایت از قصابی فروشنده گوشت و مرغ، مراجعه به دادگاه حقوقی و دادسرا است. معمولا در صورتی که تخلف قصابی موجب تهدید بهداشت عمومی شود، شکایت از طریق دادگاه پیگیری می شود. در این خصوص، نیازی به شاکی خصوصی نیز وجود ندارد و دادستان برای حفظ حقوق عامه می تواند به این نوع شکایت، ورود کند و حتی نسبت به پلمپ فروشگاه اقدام کند. درست است که سازمان تعزیرات جکومتی بر اساس قانون وظیفه دارد که به تخلفات اتحادیه های صنفی رسیدگی کند؛ اما این سازمان یک مرجع قضایی تام نیست و امکان پیگیری این نوع تخلفات از طریق دادگستری نیز وجود دارد.

کلام آخر

باید گفت که در مرحله اول شکایت از قصابی فروشنده گوشت و مرغ، اتحادیه های صنفی می توانند مرجع مناسبی برای رسیدگی به شکایت در این خصوص باشند. در صورتی که متهم برای ارائه توضیحات یا جبران خسارت اقدام نکند، بدیهی است که پرونده به سازمان تعزیرات حکومتی ارجاع می شود. در این صورت، مطابق قانون با متهم رفتار می شود و امکان دارد پرونده وی به مراکز قضایی ارجاع شود.

4.5/5 - (2 امتیاز)

مرضیه آریاکیا

مرضیه آریاکیا هستم. حدود پنج سال است که در زمینه تولید محتوای سایت فعالیت دارم. سعی دارم که با تحقیق در زمینه مسائل حقوقی بتوانم محتوای یونیک را با توجه به آموزه های حقوقی سایت وکیل از ما در اختیار شما قرار دهم. از این رو نظرات شما در راستای بهبود مقالات می تواند به من کمک فراوانی کند. سپاسگذارم...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا